Zorg

DSC: betrouwbare partner voor zorginstellingen. Schoonmaak op maat, duurzame middelen en veiligheid en kwaliteit staan voorop.

DSC: uw partner in schoonmaak voor de zorg

Als zorgverlener wilt u uw patiënten de beste zorg bieden en een hygiënische omgeving is daarbij onmisbaar. DSC begrijpt dit als geen ander en is uw betrouwbare partner in schoonmaak voor de zorg. In deze tekst leest u hoe DSC u kan helpen bij het schoonhouden van uw zorginstelling.

Schoonmaak op maat voor de zorg

Elke zorginstelling heeft zijn eigen specifieke eisen en behoeften als het gaat om schoonmaak. Bij DSC begrijpen we dat en bieden we daarom schoonmaak op maat voor de zorg. Onze professionele schoonmakers hebben ruime ervaring in het schoonmaken van verschillende soorten zorginstellingen, van ziekenhuizen tot verzorgingstehuizen. Samen met u bekijken we welke werkzaamheden er nodig zijn en op welke tijdstippen dit het beste kan gebeuren. Zo zorgen we voor een schoon en hygiënisch resultaat dat past bij uw instelling.

Gebruik van duurzame schoonmaakmiddelen

Bij DSC vinden we het belangrijk om bij te dragen aan een beter milieu en een duurzame toekomst. Daarom maken we gebruik van duurzame schoonmaakmiddelen die minder belastend zijn voor het milieu en de gezondheid van uw patiënten en medewerkers. We zorgen er hierbij voor dat de kwaliteit van de schoonmaak niet achteruit gaat, zodat we een hygiënische omgeving kunnen garanderen.

Kwaliteit en veiligheid staan voorop

Bij DSC staat kwaliteit en veiligheid altijd voorop. We werken met professionele schoonmakers die opgeleid zijn om op een veilige en hygiënische manier te werken. Daarnaast werken we met geavanceerde schoonmaakapparatuur en -technieken, zodat we de beste resultaten kunnen behalen. We houden ons aan de geldende wet- en regelgeving op het gebied van schoonmaak in de zorg en zorgen ervoor dat uw instelling altijd aan alle eisen voldoet.

DSC is uw betrouwbare partner in schoonmaak voor de zorg. We bieden schoonmaak op maat, maken gebruik van duurzame schoonmaakmiddelen en werken met professionele schoonmakers die kwaliteit en veiligheid altijd vooropstellen. Zo kunt u zich volledig richten op het bieden van de beste zorg aan uw patiënten.

Interesse in onze diensten?

Laat ons weten wat uw specifieke wensen zijn en ontvang een gepersonaliseerde offerte.

Binnen 24 uur een voorstel op maat!

Offerte aanvragen